Selectas bærekraftige utvikling

Selectas bærekraftrapport utgis årlig og beskriver blant annet selskapets status og oppnådde resultater på miljøområdet.

Last ned Selecta Bærekraftrapport 2018 PDF
 1. Startside
 2. Om Selecta
 3. Bærekraftighet

Vår bærekraftige politikk

 • Respekt for miljøet
  Respekt for miljøet Vi er forpliktet til å minimere den miljømessige påvirkningen til våre operasjoner ved å redusere karbonavtrykket og bidra til sirkulær økonomi. Vi har som mål å utnytte flåten optimalt, skaffe energieffektive salgsløsninger og optimere avfallshåndteringen, inkludert plast, engangsprodukter og kaffegrut.
 • Våre ansvarlige produkter
  Våre ansvarlige produkter Vi er forpliktet til å bruke bærekraftige råmaterialer og produkter og til å stimulere til sunnere valg gjennom innovative konsepter. Vi tilbyr et bredt utvalg av sertifiserte bærekraftige produkter og sunne drikke- og matvarer.
 • Støtte til lokalsamfunnet
  Støtte til lokalsamfunnet Vi er forpliktet til å bidra på en positiv måte i de landene og lokalsamfunnene vi opererer i. Vi investerer i initiativ relatert til forsyningskjeden i de landene vi henter råmaterialer fra, og vi er engasjerte i de europeiske samfunnene vi er aktive i.
 • En hyggelig arbeidsplass
  En hyggelig arbeidsplass Vi er forpliktet til å sikre en sikker og hyggelig arbeidsplass for våre ansatte. Vi har tro på våre ansatte og deres evne til vekst, og vi tilbyr opplæring og utviklingsmuligheter til alle ansatte.

Ring og hør mere om Selecta