Coronaviruset (Covid-19)

Information till våra kunder med anledning av Coronaviruset (Covid-19).

Läs mer här!

En ovanligt smart nyhet!

Möt nya Selecta Carrara. Förutom att göra gott kaffe är kaffelösningen ovanligt smart och kan till och med felanmäla sig själv.

Ta reda på mer!

Våra cafémöbler

Vi vill hjälpa er skapa en kreativ och avkopplande cafémiljö som blir en trivsam oas för alla medarbetare.

Vill du veta mer?

Kaffe, mat och dryck lokalt i hela Sverige

Välkommen att hälsa på!

Kan kaffet du dricker förändra världen?

Selecta Coffee Fund är ett av våra åtaganden för att göra skillnad. I fokus för fondens insatser står kaffeodlare och deras familjer. För varje kilo kaffe du köper av våra egna kaffemärken, miofino och Pelican Rouge, går 1 krona till våra insatser.

Läs om Selecta Coffee Fund

Starbucks on the go Workplace

Nu har vi utökat våra Starbuckslösningar med nyheten Starbucks on the go Workplace. Fortfarande samma upplevelse, men anpassad för ditt kontor.

Starbucks on the go Workplace

Kaffenytt från Pelican Rouge

Nu presenterar vi Pelican Rouge i vårt sortiment. Kaffet rostas på vårt eget rosteri vilket skapar unika möjligheter för oss och våra kunder.

Läs mer om Pelican Rouge

DUBBEL-MJÖLKISH...

Välkommen valfriheten! Nu kan alla, oavsett preferens, samlas vid kaffelösningen och njuta av en riktig Caffè Latte eller krämig Cappuccino. Genom vår nya unika tjänst erbjuder vi, ur en och samma maskin, möjligheten att själv välja mellan färsk mjölk, laktosfri mjölk eller växtbaserat i din dryck. Som vi har längtat!

 

Läs mer om valfriheten här!

Lavazza - en smak av Italien

Få en smakkänsla från Europa med vårt nya premiumkaffe från Lavazza. Vi erbjuder hela bönor eller malet kaffe - båda är certifierade.

Få en italiensk premiumkänsla på kontoret
  1. Startsida

Kaffe, mat och dryck för arbetsplatser

Selecta kan inte bidra med allt som gör en bra arbetsplats. Men vi har en stark övertygelse om att vi kan hjälpa till att göra det enklare för människor att fungera ihop. Och att göra små underverk i vardagen genom att servera kaffe, mat och dryck på för att få medarbetare trivas och må bättre.

Ett samtal över en kopp kaffe löser ofta en fnurra på tråden och skapar ibland en helt ny affärsidé. Runt kaffemaskinen förs informella diskussioner över avdelningarna, som då och då förändrar hela arbetssätt.
Det är ett mellanmål eller en frukt som får någon att orka tänka den där tanken som löser allt. Det är glaset med vatten som får igång din tankeverksamhet när du tror att den var uttömd.

Selecta vill bidra och inspirera till en arbetsplats där nya tankar uppstår, människor når varandra och arbetslivet får liv.

Vill ni veta mer om vad Selecta kan erbjuda?

Be om offert

Är du intresserad av Selectas tjänster? Fylli det här enkla formuläret, så blir du inom kort kontaktad av oss, eller skicka ett email till nykund@se.selecta.com, eller ring oss på 0770-858585.

Ärende

Genom att skicka detta formulär, accepterar jag Selectas Privacy Policy

Våra erbjudanden för era behov

Med enkla medel går det att göra stora förändringar

Vi vet hur ett gott kaffe ska smaka!

Hör av dig till oss!