Koops Koffieservice

Koops koffieservice, brought to you by Selecta. Voor een sterke regionale betrokkenheid.

Ga naar de webshop
Koops Koffieservice

Koops Koffieservice

Koops Koffieservice, is al ruim 20 jaar specialist in koffieautomaten, aanverwante automaten en technische dienstverlening in Noord-Nederland. Koops heeft een sterke regionale betrokkenheid en weet wat er speelt in de regio. Koops Koffieservice heeft meerdere koffiemelanges en alle bijbehorende artikelen. De melanges zijn speciaal voor onze klanten in Noord-Nederland gemelangeerd en voldoen perfect aan de lokale smaken. In Noord-Nederland zijn de wensen nu eenmaal anders dan in het zuiden en westen van Nederland. Selecta erkent dit en bediend de klanten in Noord-Nederland graag met de brand Koops. Onze medewerkers in het serviceteam in Hoogeveen spreken de taal van de regio!

Bestellen via de webshop

Zakelijke klant?
Ben je een zakelijke klant bij Koops en wil je graag online gaan bestellen, maar heb je nog geen account? Vraag deze dan hier aan. Je ontvangt dan een e-mail met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Nog geen klant?
Ben je nog geen klant van Koops, maar wil je wel graag onze koffie bestellen? Vraag dan hier een klantnummer en een webshop account aan. Zodra het klantnummer is aangemaakt, ontvang je een e-mail met de inloggegevens voor de webshop.

Koops koffie

Koops Koffie

De Koops koffiemelanges bestaan al sinds 2010. Binnen deze Koffiebrand hebben wij diverse soorten koffiebonen, vriesdroog koffie, fresh brew koffie en filterkoffie. Deze koffiesoorten zijn blends, ook wel melanges genoemd.  De verschillende soorten worden zelf samengesteld, op het gewenste niveau gemelangeerd en vervolgens gebrand. De melanges zijn van een hoge kwaliteit Arabica- en Robusta bonen. Uitstekend geschikt voor een gewone koffie of een perfecte espresso voor een cappuccino of latte.

Contactinformatie

Koops Koffieservice
Plesmanstraat 43
7903 BG Hoogeveen
Algemeen telefoonnummer: +31 (0)528 351 826
E-mail: info@koopskoffie.nl