Frisdrank

Alle frisdrankautomaten van Selecta kunnen gevuld worden met een ruime keuze aan blikjes of petflessen. Zo is er voor iedereen een favoriete drank beschikbaar!

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Andere concepten
  3. Frisdrank

Een frisdrankautomaat op het werk

Met een frisdrankautomaat op het werk biedt je medewerkers en gasten de mogelijkheid om op elk moment van de dag te kunnen genieten van een verfrissende en gekoelde drank. Dit is een mooie uitbreiding naast de koffievoorziening. De frisdrankautomaten hebben veel mogelijkheden en zijn geschikt voor iedere omgeving. Naast een ruime keuze aan verschillende A-merk dranken, bestaat ook de mogelijkheid te kiezen voor een gezonder assortiment.

De frisdrankautomaten kunnen worden voorzien van een betaalsysteem. De mogelijkheid bestaat om de automaat in een inbouwkast te verwerken.

Frisdrankautomaat kopen, huren of leasen?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak