Snacks

Met een snackautomaat van Selecta ben je altijd verzekerd van een uitgebreid assortiment zoete en hartige snacks op het werk.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Andere concepten
  3. Snacks

Een snackautomaat op het werk

Met een snackautomaat op het werk biedt je medewerkers niet alleen een boost of tussendoortje tijdens het werk, maar gasten biedt je ook de mogelijkheid voor een uitgebreid koekje bij de koffie. Voor iedere omgeving bieden wij een passende oplossing. Kies je voor heerlijke chocoladerepen en chips of liever verantwoorde snacks? Een breed assortiment aan hartige- en zoete snacks maakt combineren geen enkel probleem.

Naast het aanbieden van snacks kunnen er ook verfrissende en gekoelde dranken aangeboden worden in een frisdrankautomaat. Kijkend naar de afname of aantal medewerkers kan de fris- en snackautomaat gecombineerd worden of los naast elkaar geplaatst worden. 

De fris- en fris/snackautomaat kunnen beide worden voorzien van een betaalsysteem en bestaat de mogelijkheid om de automaat in een inbouwkast te verwerken.

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Snackautomaat kopen, huren of leasen?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.