Water op het werk

Ver uit de beste dorstlesser is water. Selecta biedt naast koffie, thee en fris, natuurlijk ook (gekoeld) water op het werk.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Andere concepten
  3. Water

Gekoeld en gezuiverd water op kantoor

Iedereen weet dat voldoende water drinken goed is voor je lichaam en gezondheid. Een waterkoeler op kantoor is dan ook een must. Om de medewerkers en bezoekers van jouw bedrijf van fris en gekoeld water te voorzien biedt Selecta verschillende leidingwaterkoelers.

Met een waterbar van Selecta heb je de keuze uit gekoeld en heet water. Hiermee ontlast je de koffiemachine op de afdeling, je medewerkers kunnen voor een kop thee ook bij de waterbar terecht.

 

Waterkoelers

  • Iseo
    Iseo

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Gezond water op de werkvloer

Microplastics

Wist je dat in 90% van het flessen water microplastics voorkomen? Microplastics zijn schadelijk voor mens en natuur. Een waterbar wordt samen met een filter aangesloten op de wateraansluiting. Hierdoor wordt het water nogmaals gezuiverd en drinken je medewerkers en gasten alleen het zuiverste water.

Verhoogt de productiviteit

Het drinken van water zorgt er ook voor dat de productiviteit omhoog gaat. Dit komt doordat je lichaam voor een groot deel uit water bestaat en bij vochtverlies de functies van de organen verminderen. Uit onderzoekt blijft dat bij 1% vochtverlies er al 12% minder productief gewerkt wordt. Het is daarom dus nog belangrijker om genoeg vocht binnen te krijgen.

Waterbar kopen, huren of leasen?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.