We Proudly Serve Starbucks

Met We Proudly Serve Starbucks geniet je onderweg van jouw favoriete Starbucks koffie. 

Vraag een offerte aan
 1. Home
 2. Koffie concepten
 3. Starbucks
 4. We Proudly Serve Starbucks

We Proudly Serve Starbucks

Door middel van een exclusief partnership met Starbucks, biedt Selecta jou de mogelijkheid om ook op kantoor of onderweg te genieten van jouw favoriete Starbucks koffie.

Het We Proudly Serve Starbucks concept past zowel in openbare als zakelijke omgevingen. Het design is in dezelfde herkenbare stijl als alle Starbucks koffiehuizen. In samenwerking met onze Starbucks Ambassadors zorgen wij iedere dag weer voor de allerbeste kwaliteit koffie.

Starbucks on the go

We Proudly Serve Starbucks

Door middel van een exclusief partnership met Starbucks, biedt Selecta jou de mogelijkheid om ook op kantoor of onderweg te genieten van jouw favoriete Starbucks koffie.

We Proudly Serve Starbucks is een zelfbedieningsconcept waarbij iedereen zijn eigen favoriete Starbucks koffie kiest. De luxe bonenautomaat met verse melk staat garant voor een constant hoge kwaliteit. Ieder drankje wordt volgens de authentieke Starbucks receptuur bereid.

Je kunt met deze koffiemachine altijd kiezen uit twee koffiebonen: de Fairtrade gecertificeerde Espresso Roast of de mildere Blond Roast. Met meer dan 100 verschillende koffie- en theevariaties is er voor iedereen een populaire Starbucks drank beschikbaar. Of dat nu gaat om een Vanille Cappuccino, Chocolademelk of Tazo Tea. Er zijn zelfs extra opties zoals extra siropen of een extra shot espresso mogelijk door een gebruiksvriendelijk touchscreen.

Krijg advies op maat

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Waarom Starbucks?

Koffie verbindt. Met dit concept bied je jouw medewerkers en gasten een ongekend gevoel van luxe en kwaliteit. Starbucks on the go is ideaal voor een plek waar mensen elkaar ontmoeten en onder het genot van een goede kop koffie tot nieuwe ideeën komen.

Of je nu een volledige dagelijkse service, een support model of een betaalmodule of betaling aan de kassa nodig hebt – wij bieden een systeem op maat.

Selecta biedt hulp bij het stimuleren van verkoop door middel van een uitgebreide marketingkalender met seizoensgebonden promoties zoals de Chilled Latte in de zomer en Starbucks Christmas blend in de winter.

Ook maakt Selecta gebruik van de meest geavanceerde software. Deze software kan gebruikt worden voor gedetailleerde rapportages omtrent het aantal verkochte dranken per machine per dag, preventief onderhoud en alarmen bij storingen. Daarnaast zijn de zorgvuldig samengestelde productorders in te zien om te garanderen dat uw machine ten aller tijden operationeel blijft.

00:00 / 00:00

 • Op het vliegveld
  Op het vliegveld
 • In de bioscoop
  In de bioscoop
 • Op kantoor
  Op kantoor
 • Onderweg
  Onderweg
 • Op de universiteit
  Op de universiteit
 • In de zorg
  In de zorg

Starbucks Site Locator

Starbucks Site Locator

Wil je weten waar je je volgende Starbucks drankje kan krijgen? Gebruik de site locator en vind de volgende Starbucks dicht bij jou in de buurt.

Site Locator