Lavazza

Ben jij op zoek naar een echte Italiaanse koffie met internationale allure? Kies voor een van de Lavazza koffieconcepten. 

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffie concepten
  3. Lavazza
Lavazza koffie Italië

A taste of Italy in every cup

Ben jij op zoek naar een echte Italiaanse koffie met internationale allure? Al generaties lang werkt de familie Lavazza aan de beste Italiaanse koffieblends. Of het nu gaat om een capsulemachine in de boardroom of een luxe koffiecorner met verse melk, Lavazza staat garant voor ‘A taste of Italy in every cup’.

Lavazza biedt verschillende koffieconcepten. Jij kiest zelf de automaat en de soort koffie. Wij zorgen voor de rest!

Advies op maat?

Waarom Lavazza?

De geschiedenis van Lavazza begint in Turijn, waar Luigi Lavazza in 1895 een klein kruidenierswinkeltje begint in het oude centrum. Hij ontwikkelt al snel een voorliefde voor het mengen en branden van verschillende soorten koffies. Lavazza verwerft hier mee lokale faam, waarna internationale uitbreiding snel volgt. Innovatie staat voorop: Luigi Lavazza bouwt de modernste branderij ter wereld en gaat op zoek naar nieuwe manieren van verpakken. Dit alles om de kwaliteit van koffie continue te verbeteren en te borgen.

Nog steeds is Research & Development binnen Lavazza de belangrijkste afdeling. Zij selecteren de beste bonen, testen alle producten, ontwerpen de verpakking en zelfs eigen koffiemachines. Met één doel: de beste Italiaanse koffie met een compacte crema laag, volle body en intense aroma.

Van koffieboer, waar de Giuseppe Pericle Foundation een belangrijke bijdrage aan levert, tot medewerkers van Lavazza over de hele wereld, duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van de kernwaarden van het bedrijf. De koffieblends zijn duurzaam gecertificeerd (UTZ of Rainforest Alliance).

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak