Pelican Rouge

Met de koffie van Pelican Rouge bied je jouw gasten en bezoekers een kop koffie die past bij de beleving van je horecazaak.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffie concepten
  3. Pelican Rouge
  4. Pelican Rouge Horeca
Pelican Rouge horeca logo

Pelican Rouge in de horeca

Met de koffie van Pelican Rouge bied je jouw gasten en bezoekers een kop koffie die past bij de beleving van je horecazaak. Met goede koffie komen gasten zeker terug. Om je te kunnen onderscheiden bij jou in de omgeving, bieden wij top kwaliteit koffies in maar liefst drie verschillende collecties. Of dat nu gaat om een Single Estate, dubbel gecertificeerde duurzame blend of een klassieke smaak. Onze service is bijzonder. Wij zijn met onze professionele marketing support in staat je uitstekend te ondersteunen in aankleding, recepturen en overige materialen. Samen gaan wij voor groei en een tevreden gast.

Persoonlijk advies?

Onze horeca collecties

Barista training SCA officieel

Barista training

Een perfecte cappuccino is niet zo maar gezet. We nemen jouw medewerkers graag mee in de wereld van de koffie en trainen ze door hen kennis te laten maken met de herkomst, maling en bereiding van koffie. Waarbij natuurlijk de koffiemelanges, de machine, het afstellen van de koffiemaler en natuurlijk het opschuimen van melk uitgebreid aan bod komen. Maar ook het schoonmaken en onderhoud van de koffiemachines wordt behandeld. Na de training ontvangt de cursist een SCA certificaat en mag hij/zij zich gecertificeerd barista noemen.

Door het trainen van jouw medewerkers ben je verzekerd van een constante kwaliteit in jouw horecazaak en stijging van je omzet: een goede barista verleidt jouw gasten tot een tweede kop koffie!

Barista training aanvragen
koffiemachines horeca merken

Koffiemachines in de horeca

Omdat geen enkele horecazaak hetzelfde is, biedt Selecta een ruime keuze aan koffiemachines die speciaal zijn ontwikkeld voor de veeleisende horeca ondernemer. Of dat nu gaat om een volautomaat zoals de Franke Foammaster 850 of een espressomachine van La Marzocco. We voorzien je graag van advies over onderhoud en bediening, waarbij we verder gaan dan alleen koffie. Bijvoorbeeld door de inzet van een Lattiz, waarmee je met één druk op de knop binnen een minuut 6 cappuccino’s met perfect melkschuim zet.

Bekijk onze horecamachines