Thee

Bekijk ons assortiment thee of bestel direct via onze webshop.

Direct naar de webshop
  1. Home
  2. Koffie & Thee
  3. Thee

Onze theemerken

Selecta introduceert een compleet herzien thee assortiment. Om het nog makkelijker te maken voor u, heeft Selecta drie lijnen waaruit gekozen kan worden, elk met specifieke kenmerken. 
Omdat Selecta veel waarde hecht aan het duurzaam produceren van thee, is al onze thee minimaal RFA gecertificeerd. Ontdek nu wat Selecta allemaal te bieden heeft op het gebied van thee!

Flavours of Tea

Onze Flavours of Tea lijn is speciaal ontwikkeld voor Selecta. Mooie thee voor een goede prijs, verkrijgbaar in de meest populaire smaken. Met daarnaast ook nog aandacht voor mens en milieu vanwege het RFA keurmerk. 

De thee wordt in dozen van 100 zakjes geleverd, allemaal apart verpakt in een heatseal envelop. Naast dat deze grote verpakking milieuvriendelijk is, is deze ideaal voor omgevingen waar veel thee wordt gedronken en waarbij misschien niet elke dag de voorraad kan worden aangevuld. 

De verkrijgbare smaken zijn: English Blend, Earl Grey, Groene Thee, Groene Thee Citroengras, Bosvruchten en Marokko Mint. 

Tea of Life

Tea of Life

'For a fair deal' is de slogan van de Tea of Life thee. En dat is niet voor niets: door te kiezen voor de thee van Tea of Life draag je iedere dag bij aan verbetering van de woon- en leefomstandigheden van de arbeiders op de theeplantages. Deze thee heeft dan ook het Fairtrade keurmerk en wordt daarnaast ook nog biologisch geproduceerd.

Zo kan je op elk moment van de dag genieten van een (h)eerlijke kwalitatieve kop thee waarin je de pure herkomst kan proeven. 

Een uitgebalanceerd assortiment van tien heerlijke smaken in elegant weergegeven compacte dispenser-doosjes met 25 zakjes. 

Lipton

Lipton

De geschiedenis van Lipton gaat terug tot in de 19e eeuw. Als grootste theeproducent ter wereld weet Lipton als geen ander wat de wensen van de theedrinker zijn, maar ook wat er nodig is voor een duurzame theeproductie. Alle thee van Lipton is daarom RFA gecertificeerd. Door deze expertise en de internationale uitstraling past de thee perfect bij veel van onze klanten. 

Lipton blijft altijd verbeteren; hun 'Professional' selectie is daarom vanaf nu veranderd in de 'Feel Good' selectie. Naast de vernieuwde, frisse verpakking biedt de 'Feel Good' selectie een passende thee voor vier momenten op de (werk)dag. Selecta biedt de keuze uit tien verschillende smaken en daarnaast een assortidoos om kennis te maken met de thee of gewoon af te kunnen wisselen. 

Meer weten over onze producten?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.