Capsule machines

Constante kwaliteit koffie in een handomdraai.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffiemachines
  3. Type koffie
  4. Capsule

Een capsule machine op het werk

Een koffie capsule automaat is ideaal en gemakkelijk te gebruiken op kantoor. Met één druk op de knop heb je een heerlijke kop koffie. Een capsule bevat precies de juiste hoeveelheid vers gemalen koffie. Een capsule is gemakkelijk te gebruiken. Er is namelijk geen gedoe met koffieprut of een te lange doorlooptijd. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een cappuccino of latte macchiato als smaak te kiezen.

Koffie capsule machines zijn handig, compact en vragen weinig onderhoud. Ideaal in een zakelijke omgeving waar niet vaak koffie wordt gezet, maar wel een kwalitatief goede kop koffie wordt verwacht. Benieuwd of een capsule automaat bij jouw op werk past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Leasen, huren of kopen?

Jij bepaalt of je een capsule machine wil leasen, huren of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuze.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.