Verse bonen machine

Op zoek naar vers gemalen bonenkoffie? Met één van onze state-of-the-art bonen machines ben jij vanaf nu de barista!

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffiemachines
  3. Type koffie
  4. Bonen

Voordelen van een verse bonen automaat

Wie zijn werknemers en bezoekers waardeert, biedt goede koffie aan op het werk. Uit onderzoek blijkt dat meer dan de helft van de Nederlandse werknemers zich gelukkiger voelt op het werk door een goede kop koffie. Doordat mensen thuis en buiten de deur steeds betere koffie gewend zijn, stelt men op kantoor ook hoge eisen aan de smaak en kwaliteit van de koffie.

Met een bonenmachine zorg jij er voor dat iedereen kan genieten van een lekkere kop koffie. Bij deze zetmethode wordt elk kopje koffie vers gezet uit vers gemalen koffiebonen. De koffiebonen worden gemalen, waarna het hete water onder hoge druk door de aangedrukte koffie wordt geperst. Deze zettijd van een espressokoffie uit een verse bonen automaat duurt ongeveer 30 seconden.

Veel van onze bonen machines zijn volledig automatisch waarmee je in een handomdraai een heerlijke espresso, cappuccino of een latte macchiato zet.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Leasen, huren of kopen?

Jij bepaalt of je een verse bonen machine wil leasen, huren of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuze.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.