Barista koffiemachines

Koffiemachines voor de echte barista.

De ware barista wil niets liever dan de vrijheid om koffie te maken die zijn of haar vaardigheden onderstreept en voor tevreden klanten zorgt. De koffiemachines van Selecta bieden alle ruimte om de mooiste creaties en lekkerste kopjes koffie te kunnen aanbieden.

Als jij serieus bent in je werk, zorgt Selecta voor de uitrusting die daar alle ruimte voor biedt.

Wat maakt koffiemachines van Selecta perfect voor iedere barista?

- Iedere barista, iedere horecazaak en soms zelfs iedere klant is uniek. Daarom biedt Selecta een uitgebreid scala aan machines.

- Wees voorbereid op ieder moment; met alle mogelijkheden om te variëren.

- We ondersteunen je onder andere met barista-trainingen, supersnelle service als er iets mis is, en de juiste hoeveelheid bonen.

 • Linea Classic 2 groeps
  Linea Classic 2 groeps De La Marzocco Linea Classic is een waar kunstwerk dat lineair is in zijn design en volledig is gemaakt van gepolijst roestvrijstaal. De Linea is hét klassieke model van La Marzocco die al een lange tijd ondersteuning biedt aan de koffiemarkt om zich te ontwikkelen.
 • Linea Classic 3 groeps
  Linea Classic 3 groeps De La Marzocco Linea Classic is een betrouwbaar werkpaard, gaat decennia lang mee en presteert in de hoogste volumes aan koffies. Het is een begrip in de koffiewereld en je vindt hem terug in de beste koffiebars.
 • VBM Lollo 1 groep
  VBM Lollo 1 groep Deze zeer degelijke machine van VBM biedt jouw als barista een gebruiksvriendelijke machine met een mooi maar functioneel design met een prettige werkruimte. De onverwoestbare VBM E64 zetgroep is apart verwarmd en zeer stabiel. Ideaal instapmodel voor een kleine horecazaak.
 • VBM Lollo 2 groeps
  VBM Lollo 2 groeps Deze zeer degelijke machine van VBM biedt jou als Barista een gebruiksvriendelijke machine met een mooi maar functioneel design met een prettige werkruimte. De onverwoestbare VBM E64 zetgroep is apart verwarmd en zeer stabiel. Een ideaal instapmodel voor jouw restaurant of kleine koffiebar.
 • VBM Replica 2 groeps
  VBM Replica 2 groeps De Replica MB is een koffiemachine die zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM Replica 1961-lijn.
 • VBM Replica 3 groeps
  VBM Replica 3 groeps De Replica MB is een koffiemachine die zowel in termen van technologie als van stijl, een directe band heeft met het epische verleden van de Italiaanse wijze van koffie zetten, dat de inspiratie vormt voor de hele VBM Replica 1961-lijn.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.