Commerciële koffiemachines

Espressomachines voor de professional.

Het hart van elke koffieliefhebber klopt sneller bij het zien (en vooral proeven) van deze koffiemachines: vooral in restaurants, cafés en hotels vormen professionele espressomachines een waardevolle investering om koffie in ultieme kwaliteit te kunnen serveren. Iedereen weet dat niet alleen de keuze van koffiebonen een belangrijke rol speelt, maar ook de bereiding een essentieel onderdeel vormt.

Wat maakt Selecta-espressomachines zo uniek?

- Breed assortiment – professionele espressomachines van filterdragende machines tot semiautomatische machines

- Verwen je gasten – hoogwaardige professionele espressomachines voor koffie van de hoogste kwaliteit

- Voor de ware koffieliefhebber – instelbare maling van de koffiebonen, mate van compressie van de koffie en duur van de bereiding

- Gegarandeerde smaak – we bieden altijd de beste service voor je bedrijf 

 • Coffee Soul
  Coffee Soul De Schaerer Coffee Soul heeft een strak en elegant design. Dit in combinatie met zijn innovatieve kenmerken maakt deze automaat de top onder de koffieautomaten. Met het intuïtieve touchscreen zet je in een handomdraai de lekkerste koffievariaties.
 • Zia I
  Zia I De Zia I is makkelijk te bedienen door middel van het touchscreen. Met de Zia I geniet je van een betrouwbare, gebruiksvriendelijke automaat en lekkere koffie. Deze machine is leverbaar in een bonen, fresh brew en instant variant.
 • Zia II
  Zia II De Zia II is makkelijk te bedienen door middel van het grote 10.4″ touchscreen. Met de Zia II geniet je van een betrouwbare, gebruiksvriendelijke automaat en lekkere koffie. Deze machine is leverbaar met verse bonen en fresh brew.
 • Cali
  Cali De Cali is een stand alone machine waarbij de dranken volautomatisch inclusief bekeruitgifte worden geserveerd en geschikt voor iedere werkomgeving. Hij is ook eenvoudig te reinigen en heeft een ruime capaciteit voor minimale onderhoudstijd. Deze automaat is leverbaar met verse bonen en instant.
 • Ferrara
  Ferrara Smaken verschillen en daar speelt de Ferrara perfect op in. Door het gebruik van twee soorten bonen, medium en donker, stel je middels het touchscreen jouw perfecte koffiespecialiteit samen. Bij alle consumpties kan de sterkte en hoeveelheid van koffie, melk en suiker bepaald worden.
 • WE8
  WE8 De WE8 is een soortgelijke machine als de WE6, maar heeft een grotere watertank en een apparte heet water uitgifte. De automaat is ideaal voor iedereen die wil genieten van een mooie koffievariaties of een kop thee.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.