Halfautomatische koffiemachines

Koffie die al indruk maakt voor je het proeft.

Een kopje koffie is nooit zomaar een kopje koffie. Met de verschillende semi-automatische Barista koffiemachines tover je een meesterwerkje tevoorschijn, en dat zie je ook meteen.

De apparaten kunnen geprogrammeerd worden op verschillende types koffie, op de juiste melktemperatuur en automatisch schoonmaken. Daarmee kan degene die de machine bedient, alle aandacht geven aan de klanten. Dat is pas service.

Wat maakt de semi-automatische machines van Selecta zo bijzonder?

- Dankzij de semi-automatische machines kun je bij drukte toch snel en probleemloos iedereen koffie aanbieden.

- Koffie smaakt niet alleen goed, maar ziet er ook smaakvol uit. Precies zoals klanten het graag willen.

- Deze machines combineren professionele eigenschappen met ambachtelijke uitstraling.

- Een indrukwekkend kopje koffie serveren kan hiermee zonder veel training.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.

 • Classy Compact
  Classy Compact Stijlvol ontworpen Lavazza capsulemachine, samen met een breed assortiment van capsules. De Classy is compact en eenvoudig te bedienen, hierdoor geniet je in een handomdraai van een heerlijke kop koffie of espresso.
 • Schaerer Barista + Lattiz
  Schaerer Barista + Lattiz Breng de beleving van het traditionele koffie zetten naar het gemak van een volautomaat met de Schaerer Barista gecombineerd met de Lattiz. Deze innoverende machine combineert de klassieke flair van een filterdragermachine en het gemak van een volautomatisch koffiezetapparaat.
 • La Marzocco Strada AV 3 groeps
  La Marzocco Strada AV 3 groeps Met iconisch Italiaans design en gebruiksvriendelijke interface voor klanten die de vertrouwdheid van volumetrische bedieningselementen op prijs stellen en die op herhaalbaarheid en consistentie in grote volumes zoeken.
 • VBM Technique Multi Impression 3 groeps
  VBM Technique Multi Impression 3 groeps Alles in de Technique is uiterst minutieus ontworpen in samenwerking met de top 100 barista’s uit de wereld. Dit zorgt voor een unieke combinatie van techniek en vindingrijkheid. De perfecte kop koffie keer op keer dankzij de unieke herhaalbaarheid van de thermo-spiraal technologie.