Self-serve koffiemachines

Genieten van koffie met één druk op de knop.

Plaats een kopje, kies de gewenste koffiespecialiteit met een druk op de knop en genieten van vers bereide koffie. Zo makkelijk is het. De selfservice volautomatische koffiemachines staan bekend om hun eenvoud en betrouwbaarheid.

Wat maakt de Selecta-koffiemachine met zelfbediening zo uniek?

- Koffie met één druk op de knop – de bediening is verrassend intuïtief

- Eindeloos variëren – talloze koffiebereidingen van espresso of cappuccino tot latte macchiato

- Oprecht genieten – bijvoorbeeld met versgemalen koffiebonen en opgeschuimde melk

- Uitgebreid en divers aanbod van koffiemachines – zowel voor selfservice voor hotelgasten bij het ontbijt als voor de koffiepauze van werknemers op kantoor

 • Franke A400
  Franke A400 Met de A400 brengt Franke de premiumtechnologie van zijn professionele machines naar een nieuwe klasse. Elk bedrijf kan met gemak genieten van de beste koffie uit deze topmachine. Dit is allemaal mogelijk in combinatie met de unieke Foammaster™ technologie.
 • Franke A800
  Franke A800 Geniet van het beste dat Franke te bieden heeft! De A800 is ontworpen voor afnemers die in het hogere prestatiesegment compromisloze kwaliteit verlangen. Zij willen een perfecte espresso zetten, gelijktijdig melk opschuimen en een hete thee bereiden.
 • Franke A400 + Lattiz
  Franke A400 + Lattiz Met de A400 brengt Franke de premiumtechnologie van zijn professionele machines naar een nieuwe klasse. Geniet van het gemak en de snelheid die deze combinatie met zich meebrengt. Combineer hem met de Lattiz en creëer met gemak de lekkerste cappuccino’s op hoge snelheid.
 • Franke A600
  Franke A600 Met de A600 brengt Franke de premiumtechnologie van zijn professionele machines naar een nieuw niveau. Het maakt de meest geavanceerde koffie-ervaring beschikbaar voor iedereen. Dit is allemaal mogelijk in combinatie met de unieke Foammaster™ technologie.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.