Table top koffiemachines

Mini-barista voor je kantoor.

Vers bereide koffiespecialiteiten met één druk op de knop. Met onze volautomatische koffieautomaten is het geen enkel probleem. En dankzij het compacte formaat vinden ze zelfs in de kleinste kantoorkeuken hun plek.

Wat maakt de Selecta table top koffiemachines zo bijzonder?

- Eenvoudig en intuïtief in gebruik – de machines zijn zelfs geschikt voor zelfbediening door klanten

- Klein maar krachtig – de tafelkoffiemachines zijn echte professionals voor gebruik in de horeca

- Voor koffieliefhebbers – onze tafelapparaten zijn ook verkrijgbaar met een module voor verse melk voor extra romig melkschuim

- Geavanceerd en mooi – kies tussen machines met touchscreen-bediening of echte blikvangers in een schitterend design

- Vind je favoriet: huren, leasen of kopen, het kan allemaal

 • eC Pro
  eC Pro Met de eC PRO ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie. Het moderne design en compacte formaat maakt deze automaat ideaal voor bij jou op kantoor. De automaat is eenvoudig in gebruik en stelt iedereen in staat zijn koffie naar wens samen te stellen.
 • WE6
  WE6 Met de WE6 kun je zelf jouw perfecte koffie samenstellen. De automaat is ideaal voor iedereen die wilt genieten van een mooie espresso, koffie of een kop thee. Met het moderne design en het compacte formaat past de WE6 op iedere locatie.
 • WE8
  WE8 De WE8 is een soortgelijke machine als de WE6, maar heeft een grotere watertank en een apparte heet water uitgifte. De automaat is ideaal voor iedereen die wil genieten van een mooie koffievariaties of een kop thee.
 • Lavagna
  Lavagna De Lavagna koffieautomaat is een echte eyecatcher. Naast zijn unieke design, biedt de Lavagna veel mogelijkheden. Het brede assortiment aan Lavazza koffiecapsules brengt de echte Italiaanse koffiebeleving.
 • eC Speed
  eC Speed Met de eC Speed ben je verzekerd van een heerlijke kop koffie in een korte tijd. Een automaat met een moderne Italiaanse design en compacte formaat. De automaat is eenvoudig in gebruik en stelt iedereen in staat zijn koffie naar wens samen te stellen.
 • Classy Compact
  Classy Compact Stijlvol ontworpen Lavazza capsulemachine, samen met een breed assortiment van capsules. De Classy is compact en eenvoudig te bedienen, hierdoor geniet je in een handomdraai van een heerlijke kop koffie of espresso.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.