Verse melk koffiemachines

Een schuimlaag om van te dromen.

Fraai en stevig melkschuim is vaak de kers op de taart bij koffiespecialiteiten als cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. Maar zo’n laag werkt het beste als de koffie wordt gezet met daarbij verse melk in plaats van topping. De geavanceerde warme drankmachines van Selecta serveren in een mum van tijd talloze koffiespecialiteiten. De smaak is vergelijkbaar met de koffie in een espressobar.

Wat maakt het Selecta-koffiezetapparaat met verse melk zo bijzonder?

- Alleen de beste barista-kwaliteit – dankzij de geïntegreerde melkopschuimer wordt elke koffiespecialiteit een succes

- Binnen de kortste keren klaar met een druk op de knop: simpeler kan haast niet

- Intuïtief in gebruik – werknemers en klanten kunnen de koffiemachines heel makkelijk zelf gebruiken

- Razend snelle bereiding – verse koffie, zelfs als het er druk aan toe gaat

- Grote selectie koffiemachines – in het aanbod is altijd een model dat aan uw eisen voldoet

 • Coffee Club
  Coffee Club De Coffee Club is een stijlvolle, compacte volautomatische espresso automaat van Schaerer en biedt een totaaloplossing voor alles wat te maken heeft met het bereiden van heerlijke koffiespecialiteiten.
 • Coffee Club Bar
  Coffee Club Bar De Coffee Club is een stijlvolle, compacte volautomatische espresso automaat met cacao van Schaerer en biedt een totaaloplossing voor alles wat te maken heeft met het bereiden van heerlijke koffiespecialiteiten.
 • Coffee Soul
  Coffee Soul De Schaerer Coffee Soul heeft een strak en elegant design. Dit in combinatie met zijn innovatieve kenmerken maakt deze automaat de top onder de koffieautomaten. Met het intuïtieve touchscreen zet je in een handomdraai de lekkerste koffievariaties.
 • Scala
  Scala De Scala, ook wel bekend als Franke Foammaster 850, is voor de ondernemer die de mooiste en beste koffie wil serveren. Of de Scala nu wordt ingezet voor zelfbediening of voor service met bediening: bij deze koffiemachine staat luxe en eenvoudig gebruik voorop.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.