Warme drankenautomaat

Een barista op de werkvloer.

Als je de beste warme dranken op drukke sportlocaties met veel bezoekers nodig hebt, ben je er met deze machines klaar voor.

Of het nu gaat om verse thee of een prachtige cappuccino om de dag op de allerbeste manier te beginnen, ons hoogwaardige assortiment voldoet aan de behoeften van je klanten.

Onze ervaren teams werken nauw met je samen om de juiste oplossing voor iedere situatie te vinden.

Waarom zou je kiezen voor Selecta-automaten met warme dranken?

- Een uitgebreid assortiment met de bekende koffiemerken en een voordelige huismerk-koffie

- Probleemloos onderhoud – onze deskundige teams reinigen en vullen je automaat en bieden complete technische ondersteuning

- Gemakkelijkere betalingen – een betere digitale ervaring met touchscreens, telemetrie en cashless

  • Infinity Touch
    Infinity Touch De Infinity Touch is een geschikte koffieautomaat voor iedere werkvloer in alle sectoren. De dranken worden volautomatisch geserveerd inclusief bekeruitgifte. De automaat heeft een 21” touchscreen met interactieve LED display. Deze machine is leverbaar met verse bonen, fresh brew en instant koffie.
  • Cali
    Cali De Cali is een stand alone machine waarbij de dranken volautomatisch inclusief bekeruitgifte worden geserveerd en geschikt voor iedere werkomgeving. Hij is ook eenvoudig te reinigen en heeft een ruime capaciteit voor minimale onderhoudstijd. Deze automaat is leverbaar met verse bonen en instant.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.