Alle koffiemachines

Of je nu op zoek bent naar een professionele koffiemachine met verse koffiebonen of een instant oplossing. Hier vind je een ruime keuze aan koffieautomaten.

Krijg advies op maat
  1. Home
  2. Koffiemachines
  3. Alle koffiemachines
  4. Alle koffiemachines

Goede koffie voor elke omgeving

Bij Selecta vinden wij dat iedereen recht heeft op een goede kop koffie. Wij bieden je dan ook een ruime keuze aan koffieautomaten voor bedrijven. Of dat nu gaat om koffie op kantoor, on the go of in de horeca. Sinds 1950 combineren wij de beste melanges met perfect afgestelde koffiemachines. Alleen door deze combinatie realiseren we de lekkerste koffies. Dit geldt voor een instant koffieautomaat, maar ook voor een volautomatische koffiemachine met verse bonen.

Welke koffieautomaat je kiest is afhankelijk van de omgeving waar de machine komt te staan. Ben je op zoek naar een luxe koffiemachine voor een klein kantoor of zoek je juist een espressomachine voor de horeca?

Soorten koffie automaten

Er zijn veel verschillende koffiemachines voor het automatisch zetten van koffie zoals instant, fresh brew en bonenautomaten. Een instant automaat is perfect voor een omgeving waar snel koffie wordt gedronken: waar pauzes kort zijn of veel mensen tegelijkertijd een kop koffie nodig hebben. Deze automaten vergen weinig onderhoud en zijn voordelig in de aanschaf. Freshbrew machines bieden vers gefilterde koffie, zoals die vroeger vaak thuis werd gezet met een koffiezetapparaat. Een verse bonen machine biedt je op ieder moment een heerlijk vers gemalen kop koffie.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Leasen, huren of kopen?

Jij bepaalt of je een verse bonen machine wil leasen, huren of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuze.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.