Vriesdroog koffie

Heerlijke koffie in een handomdraai!

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Koffiemachines
  3. Alle koffiemachines
  4. Vriesdroog

Waarom een vriesdroog koffiemachine?

Een vriesdroog automaat is perfect voor een omgeving waar pauzes kort zijn of veel mensen tegelijkertijd een kop koffie nodig hebben. Deze automaten vergen weinig onderhoud en zijn voordelig in de aanschaf. Onze vriesdroog koffiemachines zetten in korte tijd een krachtige oploskoffie van hoge kwaliteit.

Wat is vriesdroog koffie eigenlijk?

Vriesdroog koffie, ook wel instant koffie of oploskoffie genoemd, wordt gemaakt van extract van gezette koffie. Het extract wordt verkregen door het overtollige water bloot te stellen aan een temperatuur van -40 graden celcius. Zo ontstaan er korreltjes ‘pure koffie’. Deze koffie kan gemakkelijk gemengd worden met heet water, zodat binnen een aantal seconden een kop koffie kan worden gezet. Door goed onderzoek en een continue ontwikkeling van het proces is de huidige instant koffie van hoge kwaliteit geworden. Vaak worden zelfs fijngemalen koffiebonen toegevoegd, de zogenaamde micro-grind, waardoor de smaak nauwelijks afwijkt van verse bonenkoffie.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Leasen, huren of kopen?

Jij bepaalt of je een vriesdroog machine wil leasen, huren of kopen. In sommige gevallen is het verstandig een koffieautomaat te kopen. De koffiemachine wordt jouw eigendom en op langere termijn is dit vaak een financieel voordelige keuze.
In andere gevallen is het aantrekkelijker om te leasen. Met een vast huurbedrag per maand, waarbij het onderhoud en de reparaties zijn inbegrepen, kun je van een goede kop koffie genieten zonder daar een grote investering voor te hoeven doen. Aan jou de keuze, wij adviseren je graag.

Heb je vragen over of interesse in een koffiemachine?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.