Betaalsystemen & Telemetrie

Een betaalde koffievoorziening en Big Data voor je werkomgeving.

  1. Home
  2. Over Selecta
  3. Onze diensten
  4. Betaalsystemen & Telemetrie

Betaalsystemen

Betaal snel, gemakkelijk en veilig
Veel van onze koffie- en vendingautomaten zijn geschikt voor een betaalsysteem. Alle moderne betaalmogelijkheden passen op onze automaten. Van contant tot contactloos, kies zelf het systeem dat het beste bij jouw omgeving past.

Mogelijkheden:

  • Gratis uitgifte
  • Contante betalingen
  • Contactloos betalen via NFC betalingen (bij deze vorm van betalen wordt de betaalpas of mobiele telefoon kort en dicht bij de betaalautomaat gehouden om te betalen)
  • Creditcard

Gesloten betaalsysteem: dit zijn virtuele betalingen binnen het domein van een organisatie. Het opladen van de kaart gaat vaak via een opwaardeerautomaat of een online webapplicatie.

Telemetrie

Meten is weten, daarom zetten wij graag Big Data in in jouw organisatie.

Realtime (koffie)machine management

Steeds meer apparaten kunnen op afstand gecontroleerd of bediend worden, dus waarom niet ook de koffiemachines? Veel van onze automaten zijn uitgerust met telemetrie. Hiermee heb je realtime toegang tot informatie over het verbruik en type consumpties. Ook is dataverkeer mogelijk waarbij storingen en leegstand direct worden gecommuniceerd met de service operator. Door deze techniek is er geen omkijken meer nodig naar de koffiemachine en kunnen wij nog pro-actiever  onze dienstverlening inrichten.

Telemetrie innovaties

De techniek is constant in beweging en daarom zijn wij ook continue bezig om onze telemetrie-oplossing te verbeteren. Denk hierbij aan het signaleren van onderdelen in de automaten die vervangen dienen te worden, omdat ze een bepaalde levensduur hebben bereikt. Een ander mooi voorbeeld is de mogelijkheid om het energieverbruik van de automaten veel efficiënter te managen, omdat wij exact zien waar en op welke momenten consumpties worden afgenomen.

00:00 / 00:00

Meer informatie en/of vrijblijvend advies?

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.