Over Selecta

Selecta is de Europees marktleider op het gebied van koffie concepten. Verspreid over 16 landen in Europa worden dagelijks 12 miljoen mensen voorzien van heerlijke koffie op het werk, onderweg en in de horeca.

  1. Home
  2. Over Selecta
  3. Over ons

Over Selecta

Geniet nóg meer van je dag. Selecta Nederland is onderdeel van Selecta Groep. In Europa marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack-, en fresh food-oplossingen. Met onze aanwezigheid in zestien Europese landen bezorgen we elke dag zo’n 12 miljoen mensen hun welverdiende genietmomentje. Mooi om zo van onze passie ons vak te kunnen maken.

Selecta Nederland
Selecta is er voor jou. Met dagelijkse genietmomentjes in de vorm van een goede kop koffie en een gezonde snack. Door jou de beste machines, melanges en service te bieden. Onderweg, op het werk én in de horeca. In een ultieme blend van jarenlang vakmanschap en warm enthousiasme voor persoonlijke aandacht. 

Hoe maken wij het verschil?
Onze passie tot uitvoering brengen begint buiten Nederland. Ons team van specialisten reist van Midden-Amerika tot het Verre Oosten om de meest verse koffiebonen van de hoogste kwaliteit in te kopen. Uiteraard nemen we daarin onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We letten erop dat we een bijdrage leveren aan een betere wereld wanneer we onze producten en processen kiezen. Die met zorg geselecteerde bonen halen we naar onze eigen branderij in Dordrecht. Hier start het ambachtelijk brandproces onder leiding van onze koffiespecialisten. 

Ambacht en innovatie
Naast dit traditionele ambacht geven we de ruimte aan innovatie. We spelen continu in op de wensen van onze klanten en verbeteren daarmee onze kwaliteit. Niet alleen van onze koffies, maar ook die van de koffiemachines, diensten en betaalsystemen. Wij bieden je door deze werkwijze een ruime keuze uit heerlijke genietmomentjes, zoals Starbucks on the Go, Lavazza, Pelican Rouge en miofino.

00:00 / 00:00

Missie & Visie

Met onze internationale organisatie hebben wij een gezamenlijke missie en visie gedefinieerd:

Onze missie - Selecta is dedicated to providing great quality coffee brands and convenient food and beverages concepts.

Onze visie - Selecta will be the European leader in unattended self-serve coffee and convenience food, at the workplace and on-the-go.

Heb je nog vragen?