Partners

Door onze krachten te bundelen met partners zoals Lavazza en Starbucks bieden we een ruime keuze voor jou als klant. Ook werken we samen met organisaties die een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Hieronder onze partners op een rij.

  1. Home
  2. Over Selecta
  3. Partners

Starbucks

Starbucks

Sinds 2014 werken wij samen met Starbucks en hebben het Starbucks on the go concept opgezet. Met Starbucks on the go bieden we je de mogelijkheid om niet alleen onderweg maar ook op kantoor te genieten van de bekende Starbucks-ervaring. De look & feel van het concept is gelijk aan het design van de Starbucks koffiehuizen. Starbucks on the go biedt een selectie van heerlijke Starbucks consumpties. Van caffè latte, cappuccino en espresso (bereidt met dezelfde Fairtrade espressobonen als in de Starbucks stores) tot warme chocolademelk en verfrissende Tazo theeën.

Lavazza

Lavazza

In 2017 is Selecta een samenwerking aangegaan met Lavazza. De samenwerking biedt ons de mogelijkheid om ook in Nederland Italiaanse kwaliteitskoffie aan te bieden aan kantoren en op on-the-go locaties. Al generaties lang werkt de familie Lavazza aan de beste koffieblends. Of het nu gaat om een capsulemachine in de boardroom of een luxe koffiecorner met verse melk, Lavazza staat garant voor "A taste of Italy in every cup".

Ziggo Dome

Ziggo Dome

De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam, direct naast de Johan Cruijff ArenA. De hal heeft een capaciteit van 17.000 plaatsen. Op de vloer is plaats voor 6.300 personen, de overige plaatsen zijn op de twee ringen met tribunes. Wekelijks vinden hier concerten en evenementen plaats van de grootste topartiesten.

Sinds 2018 heeft Selecta een actief horeca partnership met de mooiste venue van Europa. Iedereen kan hier genieten van onze koffie en thee tijdens de show.

Samen creëren wij dagelijks de perfecte koffiebeleving in de food-outlets, memberclub en het schitterende restaurant, maar ook de hardwerkende op- en afbouwers, geluidsmannen en het entertainment geniet iedere dag van onze Pelican Rouge koffieconcepten.

Villa Pardoes

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt een onvergetelijke gratis vakantie. Voor gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde week samen. Even alles vergeten. 

Villa Pardoes bestaat uit twaalf ruime vakantiewoningen, aan elkaar geschakeld rondom een grote centrale Picknickplek. Het gebouw heeft de vorm van een Slak op een Bloem. Kinderen kunnen er in een veilige en kleurrijke omgeving spelen. Ouders ontmoeten er lotgenoten. Ze kunnen er hun verhaal vertellen en ervaringen delen. Villa Pardoes bestaat dankzij de inzet van een groot aantal vrijwilligers en sponsoren.

Sinds 2003 verzorgt Selecta de koffie, thee en toebehoren in Villa Pardoes. Daarnaast ontvangen wij ook nog jaarlijks een mooie donatie. Dagelijks genieten de gasten, vrijwilligers en de vaste staf van allerlei heerlijke warme dranken uit een van de drie automaten in onze Koffiecorner en de Poef. En dat zijn heel wat ‘geniet momenten’ bij elkaar: ruim 45.000 kopjes koffie per jaar worden er gedronken in Villa Pardoes!

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job verzorgt verjaardagsboxen voor kinderen die anders hun verjaardag niet kunnen vieren. In Nederland zijn ruim 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op hun mooiste dag van het jaar krijgen zij geen cadeautjes, hangen er geen slingers, ballonnen en kunnen zij zelfs niet trakteren. Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox t.w.v. €35,- aan de ouders van deze kinderen. In deze box zitten slingers, ballonnen, lekkers voor thuis, traktatie voor op school en natuurlijk cadeautjes!

Stichting Jarige Job is gehuisvest in de prachtige Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De twee loodsen van Jarige Job zijn omgetoverd tot een soort Sjakie in de Chocoladefabriek. Je loopt binnen over de rode loper en ziet onder meer enorme hoeveelheden cadeaus, reuze snoeppotten, lolly’s en een zure mat, steile glijbaan en een indrukwekkende stoel van alleen maar boeken. Op deze manier wil Jarige Job mensen op een positieve manier laten ervaren hoe leuk het is om iets voor een ander te doen. Dagelijks worden er honderden verjaardagsboxen ingepakt door vrijwilligers, veelal van bedrijven die als teamuitje, handen uit de mouwen komen steken. In de grote gezellige vergaderruimte wordt iedereen ontvangen en kunnen de gasten gebruik maken van koffie en thee van Selecta.