Onderwijs

Met de juiste koffievoorziening zorg je voor een goede leeromgeving voor de student en een fijne werkomgeving voor de medewerker.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren
  4. Onderwijs

Koffie in het onderwijs

Onderwijsinstellingen zijn er in alle vormen en maten. Van kleine basisscholen tot grote universitaire instellingen met meerdere locaties. Iedereen zou de dag moeten kunnen starten met een goede kop koffie.

Een goede en energieke start van de dag is bevorderlijk voor de student en de docent. Koffie zorgt voor meer energie en creativiteit. En uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok | Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat 61% van de medewerkers binnen de onderwijsbranche meer werkplezier ervaart met een goede kop koffie.

Binnen een onderwijsinstelling is de kans groot dat de wensen van een goede kop koffie ver uit elkaar liggen. Waarschijnlijk is er in de docentenkamer behoefte aan een andere koffiemachine dan in de kantine. Waarom voor één soort machine kiezen voor de hele school, als je iedereen kan voorzien van de koffievoorzienig die het beste aansluit op de wensen.

Bekijk de koffieconcepten die we hebben samengesteld speciaal voor het onderwijs. We hebben een passend concept voor iedere omgeving - voor zowel medewerkers als studenten, gratis én betaald.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Onze concepten voor het onderwijs

Welke koffieautomaat is geschikt voor jouw onderwijsinstelling?

In het onderwijs heb je vaak te maken met verschillende piekmomenten op een dag. In de ochtend wil iedereen wakker worden met een goede kop koffie en tijdens de pauzes moet er energie worden bijgetankt voor de rest van de dag. Met de juiste keuze is dit geen enkel probleem. Daarbij is het belangrijk dat er gekeken wordt naar de snelheid en capaciteit van de machine. Een  kleinere onderwijsinstelling of verspreide pauzes kan de keuze van de geschikte koffieautomaat beïnvloeden. Ook is er steeds vaker de vraag en ruimte voor een betaalde luxe koffievoorziening die geschikt is voor alle doelgroepen.

Naast het aanbieden van een koffievoorziening is er bij Selecta ook de mogelijkheid dit uit te breiden met fris- en snackautomaat. Hier is er nog een ruime keuze aan frisdranken en bijvoorbeeld verantwoorde snacks. Om de hele voorziening compleet te maken kan het nog worden aangevuld met een vers kopje soep. Bekijk de unieke Soep Server. 

Online onderzoek aanvragen

Hoe beoordelen jouw werknemers de koffie op kantoor? 10% van de werknemers blijkt de koffie die ze op werk krijgen niet lekker te vinden. Door het uitvoeren van een kort online onderzoek kom je te weten hoe er binnen jouw organisatie over de koffie wordt gedacht. Onderzoeken tonen aan dat goede koffie op het werk belangrijker is voor de medewerkers dan een jaarlijks uitje en goede koffie de sfeer op de werkvloer verbetert.

Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online medewerkerstevredenheidsonderzoek over de koffie bij jouw organisatie. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers de koffie beoordelen.

Benieuwd naar onze koffiemachines voor op kantoor? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons.

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.