Kantoor

Goede koffie op kantoor zorgt voor een hogere medewerkerstevredenheid en productiviteit.  Voor iedere kantooromgeving hebben wij het perfecte koffieconcept.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren
  4. Kantoor

Koffie op kantoor

Een koffievoorziening op het werk is tegenwoordig niet meer weg te denken. Koffie is een belangrijk onderdeel geworden van een organisatie. De zakelijke dienstverlening bestaat uit tiental verschillende organisaties. Van grote multinationals tot kleine familiebedrijven. Elke omgeving heeft zijn eigen behoeftes en wensen. Verse bonen koffie voor bezoekers, een snelle oplossing in de vergaderruimtes of een horeca kwaliteit in het bedrijfsrestaurant. Wij hebben voor elke vraag het beste advies.

Uit onafhankelijk onderzoek (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta) blijkt dat maar liefst 51% van de medewerkers binnen de zakelijke dienstverlening zegt beter te presteren met een goede kop koffie op kantoor. Tevens voelen zij zich meer gewaardeerd als de werkgever voor een goede koffie op het werk zorgt.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Onze concepten voor op kantoor

Welke koffieautomaat is geschikt voor jouw organisatie?

Het kiezen van een geschikte koffievoorziening in jouw organisatie kan een ingewikkelde kwestie zijn. Zo veel mensen zo veel smaken. Tijdens de oriëntatie fase in dit proces zijn er een aantal zaken belangrijk om van te voren te vast te stellen. Wij geven alvast een aantal tips:

  • Hoeveel werknemers/klanten gaan er gebruik maken van de koffieautomaat?

Iedere koffiemachine heeft zijn eigen capaciteit, dit houdt in het aantal koppen koffie dat deze op een dag kan maken. Een klein kantoor met 10 medewerkers zal een kleinere machine nodig hebben dan een kantoor waar op één verdieping al 50 medewerkers zitten.

  • Welke koffievariaties wil je aanbieden?

Qua warme dranken is alles mogelijk; koffie, thee, cacao, cappuccino of latte macchiato. Wil je de mogelijkheid bieden voor koffie’s met siropen of cappuccino met verse melk? De keuze is reuze!

  • Welke zetmethode wil je gebruiken?

Heel verschillende aspecten bepalen de kwaliteit en snelheid van een kop koffie. Daar is de zetmethode een van. Vers gemalen bonen zorgen voor een hoge kwaliteit koffie, maar het zetten neemt meer tijd in beslag dan bijvoorbeeld een instant koffie. In ons assortiment hebben wij een ruime keuze aan automaten met de verschillende zetmethodes.

00:00 / 00:00

Online onderzoek aanvragen

Hoe beoordelen jouw werknemers de koffie op kantoor? 10% van de werknemers blijkt de koffie die ze op werk krijgen niet lekker te vinden. Door het uitvoeren van een kort online onderzoek kom je te weten hoe er binnen jouw organisatie over de koffie wordt gedacht. Onderzoeken tonen aan dat goede koffie op het werk belangrijker is voor de medewerkers dan een jaarlijks uitje en goede koffie de sfeer op de werkvloer verbetert.

Wij verzorgen graag geheel vrijblijvend een online medewerkerstevredenheidsonderzoek over de koffie bij jouw organisatie. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers de koffie beoordelen.

Benieuwd naar onze koffiemachines voor op kantoor? Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in ons Concept Center in Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken. Neem vrijblijvend contact met ons.

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.