Out of Home

We drinken niet alleen graag goede koffie thuis en op kantoor, maar ook onderweg en in de horeca. Selecta heeft speciaal voor Out of Home een aantal concepten ontwikkeld.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren
  4. Out of Home

Goede koffie onderweg

Van alle Out of Home consumpties wordt er 50% voor een warme drank gekozen. De consument hecht steeds meer waarde aan een goede kop koffie onderweg. Kwaliteitsbonen en verse melk zijn dan ook niet meer weg te denken. Het doel van een goede koffievoorziening moet zijn dat consumenten bereid zijn om net een straat om te rijden om te genieten van die heerlijke espresso of cappuccino. Selecta biedt een aantal unieke koffieconcepten van o.a. Starbucks en Lavazza, speciaal ingericht voor de Out of Home markt.

Of het nu gaat om sportverenigingen, tankstations, pretparken of bioscopen met onze concepten kan iedereen die een dagje weg is genieten van alle heerlijke koffiespecialiteiten gemaakt van verse bonen en melk. Onze ambassadeurs zorgen er voor dat alle medewerkers perfect getraind zijn in het bijvullen en onderhouden van de koffiemachines. Zo wordt een constante kwaliteit gegarandeerd op elk moment van de dag.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Out of Home concepten

Weet jij wat gasten en medewerkers van jouw koffiecorner vinden?

Wat vinden jouw medewerkers van de koffie op kantoor?

Wij verzorgen geheel vrijblijvend een online onderzoek over de koffie in jouw bedrijf. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers en patiënten de koffie beoordelen. Vul onderstaand formulier in om een online onderzoek aan te vragen.

Out.of.Home Award Leisure

Winnaar Out.of.Home Awards "Leisure" in de categorie "warme dranken"

Out.of.Home Awards 2018
Out.of.Home award "On the Move"

Winnaar Out.of.Home Award "On the move" in de categorie "warme dranken"

Out.of.Home Awards 2018
Out.Of.Home Awards 2019

Winnaar Out.Of.Home Awards "On the move" in de categorie "warme dranken"

Out.Of.Home Awards 2019

Ik wil graag meer informatie over de mogelijkheden binnen mijn organisatie

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.