Zorg

In de gezondheidszorg staat de patiënt centraal. Selecta draagt hier graag aan bij door goede koffie voor patiënten en medewerkers te leveren.

Vraag een offerte aan
  1. Home
  2. Sectoren
  3. Sectoren
  4. Zorg

Koffie in de zorg

In welke zorginstelling ook wordt gewerkt, één ding hebben alle ze allemaal gemeen. Het personeel staat altijd klaar voor de patiënten. Zowel de medewerker als de patient hebben recht op goede koffie.

Goede koffie in de zorg, zorgt voor energie en alertheid op alle momenten van de dag. Daarnaast stelt een goede kop koffie de patiënten in de wachtkamer gerust en maakt  het wachten aangenamer. Een moment van rust in drukke en hectische tijden.

Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 69% van de medewerkers in de gezondheidszorg vindt dat de koffie op het werk beter kan (Ruigrok I Netpanel in opdracht van Selecta). Dat moet beter kunnen! Wij hebben concepten ontwikkeld die aan te passen zijn voor iedere omgeving, hoe klein of groot de instelling ook is.

Kom langs voor een kopje koffie

Benieuwd of wij iets kunnen betekenen voor jouw organisatie. Graag nodigen wij je uit voor een kop koffie in onze Concept Store in Dordrecht om samen de mogelijkheden te bespreken. Is dat voor jou te ver weg, dan komen we natuurlijk graag bij je langs.

Maak een afspraak

Bekijk onze concepten

Welke koffieautomaat is geschikt voor jouw zorginstelling?

Hygiëne staat op nummer één als het om de zorg gaat. Waarom niet ook een zo hygiënisch mogelijke koffieautomaat? Vergeet het knoeien met suiker en/of melk die achteraf nog in de koffie gedaan wordt. Of bekertjes die op de grond vallen en later weer koffie uit gedronken wordt. Hier kan de geschikte koffiemachine bij helpen. Daarnaast, door de grote drukte en bedrijvigheid in de zorg, moet de gebruiksvriendelijkheid en onderhoud van een koffiemachine eenvoudig zijn. Zo kan alle tijd en zorg uitgaan naar de patiënten en de dagelijkse bezigheden.

Weet jij wat jouw medewerkers en patiënten van de koffie vinden?

Wat vinden jouw medewerkers van de koffie op kantoor?

Wij verzorgen geheel vrijblijvend een online onderzoek over de koffie in jouw bedrijf. Onze vragenlijst geeft je in een paar minuten inzicht in hoe jouw medewerkers en patiënten de koffie beoordelen. Vul onderstaand formulier in om een online onderzoek aan te vragen.

Ik wil meer informatie over de
mogelijkheden binnen mijn organisatie

Vraag een offerte aan

Geïnteresseerd in de producten en diensten van Selecta? Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.