We make the day work!

Werken bij het mooiste koffiebedrijf van Nederland? Laat je inspireren door onze rijke geschiedenis. Wij zijn continue in ontwikkeling. Met creativiteit en lef. Join us!

  1. Home
  2. Werken bij

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Wij zijn Selecta - Europees marktleider op het gebied van koffieconcepten, fris-, snack- en fresh food oplossingen. Verspreid over 16 landen in Europa worden dagelijks 12 miljoen mensen voorzien van heerlijke koffie op het werk of onderweg. Selecta biedt een totaal concept: Of het nu gaat om een machine in combinatie met de perfect koffiemelange, service of verzorging. 

Wij werken elke dag aan de perfecte koffievoorziening, op elk moment, voor elke locatie. Op het werk, onderweg en in de horeca. Op kantoor, universiteiten, ziekenhuizen. Onze ambitie is het zijn van de nummer 1 in koffiebeleving, waarbij we continu streven naar innovatie en kwaliteitsverbetering.

Met meer dan 8500 medewerkers in 16 landen, hebben we ons succes te danken aan de kennis, kunde en motivatie van onze medewerkers. Maak kennis met onze organisatie, onze prachtige merken en uitgebreide concepten. We streven naar een unieke werkomgeving die het jou mogelijk maakt om persoonlijk te groeien en bij te dragen aan onze slogan: "Make the day work".

Bekijk vacatures

Pelican Rouge Coffee Roasters

Pelican Rouge Coffee Roasters

Als Selecta zijn we eigenaar van de Pelican Rouge Coffee Roasters. De koffiebranderij in Dordrecht. Voor onze branderij zijn we ook regelmatig op zoek naar nieuwe collega's.

Bekijk vacatures

The file extension "" is not supported.

00:00 / 00:00
We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent!

Bij Selecta hebben we het geluk dat we van onze passie ons vak hebben kunnen maken. Iedereen heeft recht op goede koffie. Koffie verbindt en maakt mensen blij. Of het nu gaat om een hypermoderne koffiemachine, bekende koffiemerken of uitgebreide service. Wij beschikken over het hele palet. Het zit hem in de details. Maak kennis met onze dynamische werkomgeving, waar iedereen, elke dag, bezig is met hetzelfde doel: "Make the day work".

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op

Selecteer een onderwerp uit onderstaande lijst en vul het formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact op. Je kunt ons ook een e-mail sturen via info@nl.selecta.com of ons bellen op 078 654 4544.

Reden voor contact

Met het versturen van dit formulier gaat u akkoord met de voorwaarden in onze Privacy Policy.